Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alkamar Confex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pastila de spalat rufe Eco
Brand
Irisana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ECO PASTILA pentru spalat este un excelent produs care de posibilitatea spalarii fara detergent sau diminuirii folosirii acestuia de pana 80-90%.ECO PASTILA pentru spalat , nu este un produs miraculos, ci fructul unei dezvoltari stiintifice profunde .

Are diferite principii active si o parte din acestea sunt similare celor care se gasesc in compozitia detergentilor conventionalipraf :zeoliti pentru interschimb ionic tensioactivi anionici , inalbitori oxigenati , policarboxilati, e.t.c.

ECO PASTILA de spalat ofera aceste principii active si altele mai ample, gratie a patru ceramici naturale diferite continute in interior, care sunt patent mondial.

ECO PASTILA de spalat , in afara de faptul ca nu contine detergenti, nu produce probleme dermatologice, nici alergice.Ea ajuta la lupta impotriva uneia dintre cele mai mari probleme ale lumi actuale " contaminarea mediului ".

Radiatiile infrarosii si ionii negativi produsi de ceramicele continute in ECO PASTILA de spalat transforma structura moleculara a apei, favorizand eliminarea efectelor contaminante si a murdariei fara a fii nevoie de detergenti.Componentele ECO PASTILEI de spalat reduc cantitatea de clor din apa si duritatea acestuia , marind puterea de curatare. Viata utila a masinii de spalat de asemenea , va beneficia de acest lucru.

Folosirea produsului ECO PASTILA de spalat , este o metoda foarte rentabila, salutara si ecologica.
Dupa succesul mondial obtinut de ECO PASTILA de spalat au aparut pe piata imitatii de diverse proveniente care nu obtin rezultate satisfacatoare.

ECO DUSUL IRISANA este ecologic, economiseste pana la 65% apa si energie necesara pentru a o incalzii,masj profund al pielii si eliminarea mirosurilor , efect umectant indelungat prin penetrarea pielii cu microparticule de apa.

Datorita micronizarii apei, elibereaza in mod natural o enorma cantitate de ioni negativi ( mai mult de 500.000 la c.c.) foarte benefici pentru sanatate, din moment ce curata ,tonifica si dezinfecteaza pielea fara a fii nevoie de sampon sau alte produse. Reduce clorul din apa,previne aparitia matretii, a punctelor negre, a acneelor si caderea parului.Recomandabil in general pentru pielea sensibila si/sau alergica.

CAP CU DISC DE 412 MICROPORI
Microporii sparg moleculele de apa, in mod asemanator cu ceea ce se intampla in cascade si torenti, eliberand mari cantitati de ioni negativi ( EFECT LENARD )

IMPORTATOR DIRECT PENTRU ROMANIA
Cautam distribuitori in diferite orase si judete ale tarii.
Din Gura in Gura